تاثیر آنتی اسپاتر روی کیفیت جوش

تاثیر آنتی اسپاتر روی کیفیت جوش

کیفیت جوش از مهم ترین نگرانی های صنایع فلزی ست. چرا که غالبا فرایند جوشکاری بیشترین سهم عملیات را به خود اختصاص می دهد. کیفیت جوش روی کیفیت سازه نهایی به شدت تاثیرگذار است. مهم ترین بازرسی ها هم بر جوش متمرکز هستند. بنابراین هر متریال و تجهیزاتی که در عملیات جوشکاری استفاده می شود، باید استاندارد باشد.بنابراین تاثیر آنتی اسپاتر روی کیفیت جوش مساله مهمی است.

آنتی اسپاتر ، حدود ۲۰ سال است که در دنیا شناخته شده است. اما استفاده از آن در صنایع فلزی چندان که باید ، پا نگرفت. اگر با تکنولوژی های جوشکاری آشنا باشید و در فرایندهای تولیدی صنایع فلزی فعالیت کرده باشید، احتمالا تاثیر آنتی اسپاتر روی جوش را می توانید حدس بزنید.

ضد پاشش های جوشکاری در دنیا اغلب با پایه روغنی تولید می شده اند، به همین علت سه مشکل داشتند:

اول اینکه پس از جوشکاری نیازمند این بودند که با ماده ای همچون گازوئیل سطح کار تمیز شود. زیرا چرب بوده و  مانع چسبیدن رنگ به فلز می شده است.

دوم اینکه اسیدی بودند و باعث مسمومیت و سردرد کارگر و جوشکار می شده اند.

سوم اینکه روی میزان رسوب جوش و روی کیفیت جوش اثر منفی داشتند.

به همین علت هم توصیه ما اینست که از آنتی اسپتر های بر پایه روغنی استفاده نشود. امروزه تکنولوژی به صنعت این امکان را داده که آنتی اسپتر هایی بر پایه آب و یا مواد ارگانیک تولید کند که آثار مخرب قبلی را نداشته باشد.

ما در کارخانه بهتاب شیمی، توانسته ایم با استفاده از تکنولوژی نانو ، آنتی اسپتری بر پایه مواد ارگانیک – با استفاده از دور ریز های کشاورزی بسازیم که اسیدی و چرب نیست، میزان سیلیکون آن بسیار پایین است و اثری روی سلامتی کارگر ندارد و مهم تر از همه اینکه تاثیر آنتی اسپاتر روی کیفیت جوش را به صفر رسانده است.

تست های انجام شده روی این محصول در آزمایشگاه های معتبر کشور، همچنین استفاده توسط بزرگترین تولیدکنندگان صنایع فلزی در کشور گواه این امر است.

۱۴۰۲/۱۰/۰۲ | مقالات | مجتبی سیدی | بازدید: 350 | 1703323393